LEEV fotografie

Jullie dag in beeld

Gezinsreportage

Sta jij weleens stil bij wat je allemaal doet op een dag? In alle activiteiten schuilen kleine of grote momenten die het leven zo leuk maken. Dingen lopen misschien anders dan gepland, of pakken precies zo uit zoals je van tevoren had bedacht. Het kopje koffie drinken, de knuffel van oma, het wandelen met de hond en worden overvallen door een regenbui.. Het vastleggen van deze momenten zorgt voor grappige, emotionele, pure en herkenbare beelden, juist omdat ze vaak zo gewoon zijn. Dit zijn dan ook juist de reportages die ik graag maak. Geen stijve kaken van het lachen, geen geforceerde poses of aanwijzingen, maar jezelf zijn en je dagelijkse dingen doen.

De reportage die hieruit voortvloeit vertelt het verhaal van jullie als gezin. Voor nu prachtig om te (laten) zien, voor later erg waardevol. Onbewust worden zoveel dingen vergeten: de dagelijkse rituelen, de grappen die de kinderen maken of de ondeugende dingen die de hond uithaalt. De mooiste herinneringen voor later schuilen in deze kleine momenten. Precies de reden dat ik ben begonnen met LEEV fotografie, want deze momenten moeten toch vastgelegd worden?

Portfolio

Willen jullie het ‘day in the life’ werk zien van LEEV fotografie? Klik op onderstaande foto’s voor een kijkje in de reportages!

Werkwijze bij een gezinsreportage

Een day in the life reportage is meer dan een fotoshoot; het is familiefotografie van hoe jouw alledaagse leven er op dit moment uitziet. Ik loop een dag mee in jullie omgeving en leg de gewone, normale dingen van alledag op een professionele manier vast. Voor aanvang van de shoot maak ik graag kennis met jullie. Zo leren we elkaar al kennen en kunnen we bespreken wat we gaan doen. Het vervolg is eigenlijk heel simpel; ik loop een dag(deel) met jullie mee en leg daarin alles vast: van het klaarmaken in de ochtend, het voorbereiden van het eten en het spelen met de kinderen tot het poetsen van de tanden voor het slapen gaan. Het eerste half uurtje zul je me opmerken, maar de ervaring leert dat je daarna vergeet dat ik er ben.

Na de reportage selecteer ik de mooiste foto’s en ga ik deze nabewerken. Jullie krijgen de foto’s aangeleverd in mijn online galerij, een afgeschermde pagina waarop je de foto’s makkelijk kunt bekijken, downloaden en delen met bijvoorbeeld opa en oma.

Juist omdat de foto’s jullie verhaal vertellen en je hier nog lang op terug wil kijken wordt er bij iedere day in the life reportage een slideshow geleverd. Ook een fotoalbum zit bij 2 van de 3 pakketten, deze wordt geleverd met een linnen kaft in kleur naar keuze. Ik maak de opzet voor het album en voordat ik deze bestel krijgen jullie eerst een inkijkje in de pagina’s zodat jullie zelf nog wijzigingen door kunnen geven. 

Investering

Een eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Omdat ik graag zoveel mogelijk mooie momenten wil verzamelen tijdens de shoot, is een half uurtje fotograferen niet genoeg. Ik heb daarom een basis samen gesteld voor 2.5 uur fotografie. Samen kijken we naar hoe jullie dag eruit ziet, wat jullie graag op beeld willen hebben en wat bij jullie past.

Day in the life reportages fotografeer ik al vanaf €395,- voor 2.5 uur fotografie.
Dit is inclusief:

  • 2.5 uur fotografie op locatie
  • Persoonlijke kennismaking
  • Binnen 4 weken na de reportage alle mooie, met zorg geselecteerde en professioneel bewerkte foto’s geleverd in Hoge Resolutie in een persoonlijke online galerij
  • Een slideshow met de mooiste foto’s
  • Een 15×15 linnen album met 10 spreads
  • BTW en reiskosten binnen een straal van 20 kilometer van Babberich

Extra uren kunnen worden toegevoegd (€95 per uur), net als een upgrade van het album en drone beelden.

 

 

Bij het boeken van een LEEV reportage ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid. 
Chat openen
Stel een vraag via WhatsApp!
Hoi, kan ik je helpen?