LEEV fotografie

Jullie dag in beeld

Bedrijfsreportage

Wil je graag aan je (toekomstige) klanten of collega’s laten zien waarom ze juist voor jouw bedrijf moeten kiezen? Foto’s voor in je winkel of restaurant, foto’s voor op de website of als marketingmateriaal voor op sociale media? Dan is een bedrijfsreportage iets voor jou! Een bedrijfsreportage zorgt voor foto’s die een kijkje achter de schermen geven: foto’s die laten zien wat jouw bedrijf uniek maakt. Het straalt transparantie uit en het is zoveel leuker om eigen beeldmateriaal te hebben in plaats van stockfoto’s die de concurrent ook kan gebruiken! Voor een bedrijfsreportage hoef je geen tijd vrij te plannen, want ik loop gewoon mee terwijl jullie aan het werk zijn.

Portfolio

Willen jullie het ‘day in the life’ werk zien van LEEV fotografie? Klik op onderstaande foto’s voor een kijkje in de reportages!

Werkwijze bij een bedrijfsreportage

Het liefst kom ik van tevoren even langs om kennis te maken, maar dit kan ook heel goed telefonisch. Het is in ieder geval fijn dat ik vooraf weet wat voor soort bedrijf jullie runnen en hoe jullie planning eruitziet als ik kom fotograferen. Het vervolg is eigenlijk heel simpel; ik loop een dagdeel met jullie mee om beelden te maken die een kijkje achter de schermen geven (of soms juist voor de schermen). Ervaring leert dat je me het eerste half uur zult opmerken, maar daarna vergeet je me compleet. En dat is precies de bedoeling! Op deze manier krijg je unieke, authentieke foto’s die het verhaal van jullie bedrijf vertellen.

Na de reportage selecteer ik de mooiste foto’s en ga ik deze nabewerken. Jullie krijgen de foto’s aangeleverd in mijn online galerij: een afgeschermde pagina waarop je de foto’s makkelijk kunt bekijken, downloaden en delen. Een slideshow met een selectie van de mooiste foto’s zit ook in beide pakketten. Mooi om op sociale media of op jullie website te laten zien!

Investering

Voor een bedrijfsreportage heb ik twee pakketten samengesteld. Een bedrijfsreportage blijft maatwerk omdat het heel afhankelijk is van het soort bedrijf dat gefotografeerd wordt, maar meestal sluit één van deze twee pakketten goed aan. Mocht je vragen of andere wensen hebben, dan denk ik hier graag in mee. Een eerste kennismakingsgesprek van ongeveer een uurtje is vrijblijvend. De reiskosten binnen 10 kilometer vanaf 6909 zijn voor mijn rekening. Daarbuiten zijn de reiskosten €0.35 per km.

LEEV economy class

€395,- excl. BTW
  • 2 uur fotografie
  • Minimaal 30 digitale foto’s in hoge resolutie in persoonlijke online gallery geleverd
  • Professionele nabewerking van de foto’s
  • Slideshow met de mooiste foto’s
  • Commercieel gebruik

LEEV business class

€645,- excl. BTW
  • 4 uur fotografie
  • Minimaal 65 digitale foto’s in hoge resolutie in een persoonlijke online gallery geleverd
  • Professionele nabewerking van de foto’s
  • Slideshow met de mooiste foto’s
  • Commercieel gebruik

Bij het boeken van een LEEV reportage ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

Chat openen
Stel een vraag via WhatsApp!
Hoi, kan ik je helpen?