LEEV fotografie

Jullie dag in beeld

Ervaringen

Graag laat ik jullie de ervaringen lezen van klanten die een reportage bij mij geboekt hebben. Hopelijk maakt dit jullie nog enthousiaster en ontmoet ik jullie binnenkort! Heb ik jou gefotografeerd en wil je graag je ervaringen delen? Ik zou het heel leuk vinden als je hier onder een reactie achter zou willen laten, alvast bedankt!
Eva fotografeert de spontane en oprechte momenten. Haar foto’s van ons gezinnetje zeggen meer dan 1.000 woorden 🤩. De foto’s zijn zo oprecht en mooi geworden dat we niet konden kiezen! Echte blije gezichten en veelzeggende uitdrukkingen. Ze stelt je op je gemak en laat je je ‘normale’ ding doen, waardoor de foto’s échte momenten laten zien. Ik beveel Eva zeker aan als je niet de standaard ‘stijve’ portret foto’s wilt, maar foto’s waar je écht een glimlach van krijgt.
Familie Gies
31 augustus 2020
Echt een super leuke fotosessie gehad met Eva van mijn mooie praktijk. De sfeer was heel ontspannen, ik vergat soms gewoon even dat Eva met een camera in de ruimte aanwezig was. Ook ben ik onwijs blij met het resultaat. De foto's geven precies mijn enthousiasme voor de huid weer en hoe ik echt werk. Dus een aanrader voor iedereen die graag zijn/haar klanten een kijkje wil geven in het bedrijf!
Flow! Huidverbetering
3 juli 2020
Eva heeft onze zwangerschapsshoot gedaan, ze staat er voor open om zo goed mogelijk aan je wensen te voldoen en komt zelf ook met leuke ideeën. Daarnaast is het erg gezellig tijdens de shoot, zonder dat je je ongemakkelijk voelt. Echt top!
Jimmy & Manouk
8 mei 2020
Twee weken terug is Eva bij ons thuis geweest voor een ‘Leev Mini’ reportage van onze toen bijna 3 weken oude zoon. Het was een ontzettend gezellige ochtend waarbij Eva heeft meegelopen met onze dagelijkse bezigheden. Wij vonden het erg fijn dat wij niet hoefden te poseren, maar gewoon ons ding konden doen. Toen wij de foto’s ontvingen waren wij blij verrast. Wat een prachtige en pure foto’s van onze kleine vent 💙
Sander, Nikki & Jack
7 februari 2020
Wat zijn we blij met de foto’s van LEEV fotografie! Het was een leuke en ontspannen ochtend. Het leuke van deze reportages is dat het alles behalve standaard foto’s zijn, het zijn spontane foto’s van de dagelijkse bezigheden. Wij zouden LEEV fotografie zeker aanbevelen!
Rik & Kim
14 december 2019
Eva is een super vrolijke, enthousiaste meid! De sfeer tijdens het shooten is gemakkelijk en gezellig. Echt een aanrader als je mooie, spontane foto’s wilt! ✨ 📸
Jade
29 november 2019
Eva heeft hele mooie foto’s gemaakt bij Brinks van ons als medewerkers maar ook van onze gasten. De eerste 10 minuten ben je ervan bewust dat ze er is, daarna bijna niet meer en ben je gewoon aan het werk zoals altijd. Ze kon goed opschieten met onze oudere maar ook jongere gasten. We zijn heel tevreden met het eindresultaat! De foto’s staan mooi op onze nieuwe website en social media, we krijgen er veel positieve reacties op!
Brinks Pannenkoeken
13 november 2019
’Gewoon een dag uit ons leven’, dat was de insteek van de fotoshoot. Afgelopen zomer heeft Eva een dagje met ons meegelopen, om zo ons mooie meisje op een leuke manier vast te leggen! Geen ongemakkelijk, geposeerde foto’s, maar gewoon spontane foto’s met echte emoties. Eva laat je gewoon je ding doen, op een gegeven moment merk je niet eens meer dat ze er is met haar camera en juíst dat... zorgt voor een ongedwongen sfeer met oprechte fotomomenten!
Sanne, Robin & Vajèn
14 oktober 2019
Eva heeft super leuke en spontane foto's gemaakt tijdens onze familiedag. Het verhaal lees je af van de foto's. Dat is echt top!
Sandra
1 september 2019