LEEV fotografie

Jullie dag in beeld

Gezinsreportage

Sta jij weleens stil bij wat je allemaal doet op een dag? In alle activiteiten schuilen kleine of grote momenten die het leven zo leuk maken. Dingen lopen misschien anders dan gepland, of pakken precies zo uit zoals je van tevoren had bedacht. Het kopje koffie drinken, de knuffel van oma, het wandelen met de hond en worden overvallen door een regenbui.. Het vastleggen van deze momenten zorgt voor grappige, emotionele, pure en herkenbare beelden, juist omdat ze vaak zo gewoon zijn. Dit zijn dan ook juist de reportages die ik graag maak. Geen stijve kaken van het lachen, geen geforceerde poses of aanwijzingen, maar jezelf zijn en je dagelijkse dingen doen.

De reportage die hieruit voortvloeit vertelt het verhaal van jullie als gezin. Voor nu prachtig om te (laten) zien, voor later erg waardevol. Onbewust worden zoveel dingen vergeten: de dagelijkse rituelen, de grappen die de kinderen maken of de ondeugende dingen die de hond uithaalt. De mooiste herinneringen voor later schuilen in deze kleine momenten. Precies de reden dat ik ben begonnen met LEEV fotografie, want deze momenten moeten toch vastgelegd worden?

Portfolio

Willen jullie het ‘day in the life’ werk zien van LEEV fotografie? Klik op onderstaande foto’s voor een kijkje in de reportages!

Werkwijze bij een gezinsreportage

Een day in the life reportage is meer dan een fotoshoot; het is familiefotografie van hoe jouw alledaagse leven er op dit moment uitziet. Ik loop een dag mee in jullie omgeving en leg de gewone, normale dingen van alledag op een professionele manier vast. Voor aanvang van de shoot maak ik graag kennis met jullie. Zo leren we elkaar al kennen en kunnen we bespreken wat we gaan doen. Het vervolg is eigenlijk heel simpel; ik loop een dag(deel) met jullie mee en leg daarin alles vast: van het klaarmaken in de ochtend, het voorbereiden van het eten en het spelen met de kinderen tot het poetsen van de tanden voor het slapen gaan. Het eerste half uurtje zul je me opmerken, maar de ervaring leert dat je daarna vergeet dat ik er ben.

Na de reportage selecteer ik de mooiste foto’s en ga ik deze nabewerken. Jullie krijgen de foto’s aangeleverd in mijn online galerij, een afgeschermde pagina waarop je de foto’s makkelijk kunt bekijken, downloaden en delen met bijvoorbeeld opa en oma.

Juist omdat de foto’s jullie verhaal vertellen en je hier nog lang op terug wil kijken wordt er bij iedere day in the life reportage een slideshow geleverd. Ook een fotoalbum zit bij 2 van de 3 pakketten, deze wordt geleverd met een linnen kaft in kleur naar keuze. Ik maak de opzet voor het album en voordat ik deze bestel krijgen jullie eerst een inkijkje in de pagina’s zodat jullie zelf nog wijzigingen door kunnen geven. 

Investering

Omdat ik graag zoveel mogelijk mooie momenten wil verzamelen tijdens de shoot, is een half uurtje fotograferen niet genoeg. Daarom heb ik drie pakketten samengesteld. Om het juiste pakket te kiezen geef ik je graag mee dat je nadenkt over wat je graag op beeld wil hebben, hoeveel personen erbij betrokken zijn en waar je de foto’s voor wilt gebruiken. Hoe langer ik bij jullie ben, hoe meer ik natuurlijk zie van jullie leven en hoe meer mooie, pure en verschillende beelden ik vast kan leggen. 

Vind je het moeilijk om in te schatten welk pakket goed bij je past of heb je een bijzondere aanvraag die niet binnen deze pakketten past? Dan help ik graag om te kijken naar de beste optie of mogelijkheden.

Een eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend. 

LEEV klein

€345,- incl. BTW
 • 2.5 uur fotografie
 • Minimaal 40 digitale foto’s in hoge resolutie in een persoonlijke online gallery geleverd
 • Professionele nabewerking van de foto’s
 • Slideshow met de mooiste foto's
 • Inclusief reiskosten binnen een straal van 15 km vanaf 6909DV

LEEV lekker

€575,- incl. BTW
 • 5 uur fotografie
 • Minimaal 90 digitale foto’s in hoge resolutie in een persoonlijke online gallery geleverd
 • Professionele nabewerking van de foto’s
 • Slideshow met de mooiste foto’s
 • Preview
 • Album 15/15 (incl. 8 spreads)
 • Inclusief reiskosten binnen een straal van 50 km vanaf 6909DV

LEEV luxe

€895,- incl. BTW
 • +/- 8 uur fotografie
 • Minimaal 130 digitale foto’s in hoge resolutie in een persoonlijke online gallery geleverd
 • Professionele nabewerking van de foto’s
 • Slideshow met de mooiste foto’s
 • Preview
 • Album 20/20 (incl. 12 spreads)
 • Inclusief reiskosten binnen een straal van 100 km vanaf 6909DV

* Uitbreiding van de pakketten is mogelijk (extra uren fotograferen, leveren van een album of preview), vraag naar de mogelijkheden.

Bij het boeken van een LEEV reportage ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid. 
Chat openen
Stel een vraag via WhatsApp!
Hoi, kan ik je helpen?